Nieuw WordPress onderhouds-abonnement!

Logo Wordpress klein

Henk Kuiper Webs maakt websites voor het grootste deel in WordPress. WordPress is een opensource pakket, waarvoor steeds nieuwe updates uitkomen voor de veiligeheid van uw website. U moet dus in de gaten houden welke updates uitkomen en deze nieuwe updates installeren. Dit kan een vervelende en tijdrovende klus zijn.

Om dit makkelijk voor u te maken en er voor te zorgen dat uw website veilig en up todate blijft hebben wij het WordPress onderhouds-abonnement ontwikkeld. Wij houden voor u in de gaten of er nieuwe WordPress versie’s uitkomen en installeerd deze nieuwe versie’s voor u op uw WordPress website.

Voordelen WordPress onderhouds contract

Wekelijks WordPress bijwerken
Wekelijks Plugins bijwerken
Wekelijks Thema bijwerken
Dagelijks Volledige backup
Wekelijks Database optimaliseren
Wekelijks Verwijderen van spam
Dagelijks Malware scan
Dagelijks Anti hack scan.

Uitgebreide WordPress firewall:

Wij installeren voor u de WordPress Ithems security pro Firewall plugin op uw WordPress website. Deze plugin zorgt ervoor dat u WordPress site nog beter beveiligd is tegen indringers. Deze firewall geeft verschillende veiligheids tips en wij voeren deze voor u uit. Wanneer u site wordt aangevallen stuurt de firewall een automatische email naar ons. Wij gaan voor u kijken wat er gebeurd en indien nodig ondernemen wij direct aktie.

De WordPress/Firewall update service kost 120 euro per jaar (ex.BTW) per domein en kunt u bestellen door een email te sturen naar info@henkkuiperweb.nl

Henk Kuiper Webs
Previous reading
Wordt een meester met wachtwoorden
Next reading
SSL en HTTPS bij Google Ranking