Maak kennis met WordPress!

Vertrouwd door groot en klein

WordPress is open-source software waarmee je geweldige websites, webwinkels en blogs kunt maken. Prachtig design, krachtige functies, makkelijk te gebruiken en de vrijheid om alles te maken. WordPress is gratis maar het is ook onbetaalbaar.

42% gebruikt WordPress van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites online. De tweede open source CMS, Joomla, gebruikt slechts 5 %.

Zeer krachtige functies

Wordpress heeft ongekend veel mogelijkheden!

Aanpasbare designs

Zoekmachine vriendelijk

Responsive mobiele websites

Hoge performance

Gebruik het op elk apparaat

Hoge veiligheid

Krachtig Mediabeheer

Eenvoudig en toegankelijk

WordPress is uit te breiden met meer dan 55.000 plugins om je website aan je wensen te voldoen. Voeg toe een webshop, galerijen, mailinglijsten, forums, statistieken en nog heel veel meer.

WordPress Community

Honderdduizenden ontwikkelaars, content schrijvers en site eigenaren wereldwijd.

Doordat zo veel mensen WordPress gebruiken, is het nooit moeilijk om iemand te vinden die kan helpen met je website. Zo kun je een vraag stellen op het officiĆ«le WordPress-forum. Ook is de kans groot dat een simpele zoekopdracht in Google jouw vraag beantwoordt. Misschien kom je wel bij ons terecht, wij werken al met WordPress sinds 2010 šŸ™‚

Wij maken al onze websites met WordPress en de webwinkels in Woocommerce, de webshop plug-in voor WordPress. Dit doen we al sinds 2010! Wil je meer weten of een website of webwinkel laten maken! Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen