10 Jaar Henk Kuiper Webs

Het is vandaag 16 maart 2016 en Henk Kuiper Webs bestaat vandaag 10 Jaar.

Op 16 maart 2006 ben ik begonnen met mijn bedrijf Henk Kuiper Webs. Ondanks de moeilijke crisis jaren heeft Henk Kuiper Webs zich steeds verder ontwikkeld van een webdesigner/bouwer naar een bedrijf wat ook Hosting, Voip en gecompliceerde webwinkels levert.

Veel van het werk gebeurt onder white label voor bedrijven die Henk Kuiper Webs inhuren voor hun klanten. Ook maken we veel Websites en webwinkels voor de wat kleinere bedrijven die opzoek zijn naar een internet oplossing voor hun bedrijf.

Wij bij Henk Kuiper Webs zijn we niet vergeten hoe het is om als starter je bedrijf te beginnen en daarom hebben wij voor starters een aanbieding die hun helpt aan een goede professionele website voor een strakke prijs.

Deze starters Website bestaat uit een .nl domeinnaam met webruimte voor 1 jaar en een WordPress site volledig opgezet met een eigen template door ons ontworpen en gemaakt. Je krijgt van ons 5 pagina's inclusief een contactpagina met formulier.

(onderstaande aanbieding in dit artikel is niet meer geldig)

Normaal kost de starters website € 495,00 (exclusief BTW), maar als jij een KVK inschrijving overlegd van je opstart in 2016 dan kost deze € 345,00 (exclusief BTW)

Daarnaast hebben we ook een aantal leuke aanbiedingen voor nieuwe en oude klanten. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met het internet bedrijf waar je nu zit eem dan eens contact op met mij en laat me je verrassen met een geweldige aanbieding.

Wil je je website moderniseren ook dan hebben wij een leuke jubileum aanbieding voor je!

Henk Kuiper Webs
Previous reading
De Algemene Verordening Gegevensbescherming
Next reading
Is uw website up to date?