Microsoft Edge

Microsoft brengt komende zomer zijn nieuwe besturingssysteem Windows 10 op de markt. Die zal ook een nieuwe browser bevatten. Internet Explorer keert niet meer terug. Microsofts nieuwe browser draagt de naam Microsoft Edge. Concurrentie
Microsoft Edge maakt het voor u als gebruiker makkelijker om te wisselen tussen apps en klassieke websites, dit zegt Microsoft. Internet Explorer had de laatste jaren te kampen met geduchte concurrentie van andere browsers als Mozilla Firefox en Google Chrome. De oude Internet Explorer blijft voorlopig nog gewoon bruikbaar, ook in Windows 10. Edge zal trouwens alleen werken onder de nieuwe Windows 10.

 

Windows 10 komende zomer
Computergebruikers kunnen tegen het eind van de zomer, precieze datum is nog niet bekend, de komst van het nieuwe computerbesturingssysteem Windows 10 tegemoet zien. Microsoft kiest ervoor om na Windows 8 geen 9 uit te brengen, maar meteen over te schakelen op 10. Gebruikers van Windows 7, Windows 8.1- en Windows Phone 8.1-apparaten kunnen gratis upgraden naar Windows 10 (dit zegt Microsoft).

Bron: Kassa

Internet nieuws
Previous reading
Windows 10 gratis te reserveren
Next reading
Wordt een meester met wachtwoorden